Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Volt.
Vážené hodnocení
6.6
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 18
Točených piv 16
Lahvových piv 2
Plechových piv 0
Volt

Recenze & komentáře

Pp

okomentoval před pivo následovně:

V roce 2020 jsme byly celorepublikovou organizací SPP (sdružení přátel piva) zvolení jako 3. nejlepší minipivovar roku! V roce 2021 jsme zíkali dokonce 1. místo, tedy nejlepší minipivovar roku! V roce 2022 se nám titul minipivovark roku podařilo obhájit! Náš team je tvořený: Sládek: Martin Palouš Podsládek: Václav Havel

7
Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Středně hořký silnější ležák(pivo plzeňského typu). Ano ležáček, žádné silné pivo, jak nám zákon předepisuje! Výborně pitelný a díky novým odrůdám českých chmelů i chuťově zajímavý.

5
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Krásně navoněné pivo kde si představujete, že před Vámi leží rozkrojený citron a meruňka. Po prvním napití cítíte čerstvě utrženou meruňku až po tropické ovoce. Hořkost je v pivu minimální až žádná.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Točené jako vzorek jsem ochutnal na akci Lobni bečku - Ale fest Ostravě. Byl vyborný, ale vzhledem většího počtu vzorků, již nejsem schopen zpětně hodnotit.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Vynikající a pitelná NEIPA. Barva zlatá, velmi silně zakalené. Pěkná hustá stabilní pěna. Nižší jemný říz, spíše vyšší plnost. V chuti sladové, s tóny tropického ovoce (mango, marakuja), žlutých melounů a lesních jahod. Hořkost je nízká.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Volt 15° Neon NEIPA

Jak se pije Volt 15° Neon NEIPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 4 65,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 2 58,00 Kč 2
Královéhradecký kraj 1 0,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 5 66,00 Kč 2
Pardubický kraj 1 52,00 Kč 1