Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.7
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 59
Točených piv 6
Lahvových piv 51
Plechových piv 2
Beer icon

Recenze & komentáře

L B

okomentoval před pivo následovně:

Zlatá barva, čiré, pěkná bílá pěna, slušně drží. Vůně citrusová, bylinná až květinová, lehce tropického ovoce, trocha sladu a karamelu. Chuť chmelově ovocná, sladová s karamelovým a toustovým nádechem. Střední až nižší říz, střední plnost těla. Hořkost je střední až vyšší, doznívání delší, citrusové kůry, bylin, lehce grepů, pryskyřice, trochy karamelu a ananasu.

7
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Jantarová zakalená barva, řídká pěna. Vůně ovocná, ostrá. Výrazná trpce hořká citrusová chuť, s hořkým chmelovým dozvukem. Obs.alk. 5,6%. Chuťově velmi výrazné, nezaměnitelné Pale ALE.

7
Mira

okomentoval před pivo následovně:

Příjemně hořká, voňavá a silně pitelná záležitost z USA. Obsah alkoholu 5,6%.

7
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Opět musím souhlasit s mrLotus, který vše popsal velmi dobře. Dodal bych, že jsem byl překvapen hořkostí piva, kterou bych v americe vůbec nečekal. Holt, člověk se pořád učí.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Sierra Nevada Pale Ale je typickým zástupcem American Pale Ale. Má hlubokou jantarovou barvu a výjimečně plný, osvěžující a komplexní charakter. Příjemná vůně a pikantní chuť jsou výsledkem použití nejlepšího chmele Cascade.

7
Molitan

okomentoval před pivo následovně:

6/10

6
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří Sierra Nevada Brewing Company. Barva světle medová,neznatelně zakalené.Pěna hustá,stabilní.Vůně slad,karamel,citrusy,květiny.Chut´skvělá,citrusy,karamel,pryskyřice,chmel,chmel!! Obsah alk.5,6%. Skvěle vyvážené,velmi chutné,pitelné! Koupeno v Tesco UK.

8
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Barva piva tmavě zlatá, čiré. Pěkná hustá stabilní pěna. Moc hezky nachmlené, vyvážené a výborně pitelné pivo. Hořkost je střední až vyšší, doznívání delší, citrusové kůry, bylin, lehce grepů, pryskyřice, trochy karamelu a ananasu.

5

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Sierra Nevada Pale Ale

Jak se pije Sierra Nevada Pale Ale v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 119,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 1 31,00 Kč 1
Středočeský kraj 1 80,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 22,00 Kč 1