Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Karel IV..
Vážené hodnocení
6.2
Průměrné hodnocení
6.2
Celkem vypitých piv 14
Točených piv 12
Lahvových piv 2
Plechových piv 0
Karel IV.

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Slušně pitelná ochucená dvanáctka s becerovkou, ochutnána přímo v pivovaru.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Pivo s příchutí bylinnou,takovou do becherovky.Při všech šesti ranách do klobouku,tohle mi chutnalo a to tedy becherovku od té doby,co jsem se po ní poblil,moc nemusím.

7
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Tak jak ocenit tohle pivko je taktéž jako šest ran do klobouku. Je to dvanda a je to na tom pivku i cítit, ale chuťově nic moc. Sládek by se měl pochlapit.

4
Petr B.

okomentoval před pivo následovně:

Dal jsem si ho proto, že něco podobného jsem ještě neochutnal. A myslím, že už ani ochutnávat nebudu. Tohle pivo je vlastně přesně takové, jaké byste od něj očekávali, ale právě proto dávám "jen" 6 hvězdiček. Jednoduše proto, že přestože je zajímavé ho vyzkoušet, velmi výrazná chuť bylinek se k pivu podle mého názoru nehodí. Chuť se dá přirovnat k velmi silné koncentraci bylinkového likéru v relativně malém množství piva. Možná právě toto je důvod, proč bylinkové pivo téměř nikdo nevaří.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Karel IV. 12° Bylinkové

Jak se pije Karel IV. 12° Bylinkové v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Karlovarský kraj 13 40,00 Kč 1