Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.0
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 20
Točených piv 8
Lahvových piv 12
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Čistokrevný belgický Kriek s výraznou chutí čerstvých třešní a osvěžujícím kyselým zábleskem lambiku. Belgické třešně se do tanku přidávají jednou ročně po sklizni, poté se třešňové lambiky smíchají s mladým lambikem, aby se dosáhlo dokonale vyváženého piva a nastartovala se finální karbonace v láhvi.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Mort Subite (Alken-Maes - Heineken), Kobbegem, Flemish Brabant, Belgium, Lambic - Flavored, alkohol 4,5 % objemu. Chutnalo.

8
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

8
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Mort Subite (Alken-Maes - Heineken) Kobbegem, Flemish Brabant, Belgie Styl: Lambic - Flavored Barva: červená. Pěna bublinková narůžovělá nedrží. Vůně: sladová,třešňová, marcipánová,sirupová. Chuť: sladká s kyselou koncovkou,sladová,sirupová,třešňová,lesní ovoce,marcipán,. Obsah alk: 4,5%. Bezproblémové pivko,ale rychle zapomenutelné!

5
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Asse, Belgie. Xtreme Kriek. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

6
Barba

okomentoval před pivo následovně:

Na docela kyselou příchuť tohoto Oude krieku jsem si chvilku zvykal. Je nádherně višňové a příjemně silné.

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Mort Subite Kriek

Jak se pije Mort Subite Kriek v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 39,00 Kč 2
Zlínský kraj 3 13,00 Kč 2