Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.2
Průměrné hodnocení
4.9
Celkem vypitých piv 36
Točených piv 3
Lahvových piv 0
Plechových piv 33
Beer icon

Recenze & komentáře

Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Celkem dost silné pivo, světlý ležák 8,0% alkoholu. Alkoholová stopa, nic moc.

4
Filip F.

okomentoval před pivo následovně:

pěkná síla, měl jsem litrovou plechovku a po vypití jsem to na sobě cítil , chuť se celkem dala, takový nezvyk , je to něco jiného

6
Patrick73

okomentoval před pivo následovně:

Tak to je síla, je to jako vypít půllitr vína. Jedna sklenice mě úplně odrovnala. První chuť po napití jakž takž ujde, asi jako nějaká průmyslová dvanáctka, ale ocas je strašlivě lihový a zůstává dlouho v krku. Silná piva nemám rád.

3
Matěj L.

okomentoval před pivo následovně:

jo dobrý mel sem to v pěkný pulitrový plechovce už sem jedno od tohodle pivovaru mel a taky mi chutnalo

8
RoXoR

okomentoval před pivo následovně:

fajne silne pivko

6
Petr B.

okomentoval před pivo následovně:

Rozhodně není obecná (!) pravda, že víc alkoholu znamená horší chuť, jak se tu snaží někteří tvrdit. Pravda ale je, že u tohoto piva se má situace přesně tak. Pivní chuti málo, alkoholové hodně. Díky až nepříjemně výrazné chuti alkoholu si ani nedovedu představit, že by se tímhle někdo zmazal.

3
majlo

okomentoval před pivo následovně:

Chuťově se nejedná o žádný hit. I po řádném chlazení v ledničce rychle "pocitově" zteplalo - za to může vyšší voltáž, která má blíž k vínům než ke klasickým českým pivům. Jenže tohle pivo není ani klasické a ani české, takže to berte hlavně jako zpestření a ochutnávku něčeho jiného. Nedoporučuju objednávat multipack - už jedna 1L plechovka slušně nakropí a spolu s chuťovými vlastnostmi by se mohlo jednat o "ledničkový ležák" ;)

5
Netojester

okomentoval před pivo následovně:

No, co o tomhle hnusu napsat? Nekupovat pokud není nějaká pivní krize. Klasika, čím víc voltů- tím víc chutí neexistuje a tohleto je zářný příklad...Ale u nás se vaří větší hnoje..

4

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Faxe Strong

Jak se pije Faxe Strong v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 1 31,00 Kč 1