Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Buchťák.
Vážené hodnocení
6.5
Průměrné hodnocení
6.6
Celkem vypitých piv 69
Točených piv 19
Lahvových piv 50
Plechových piv 0
Buchťák

Recenze & komentáře

Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Velký průser!! Pil jsem v Olomouciu v Riegrovce a nechápu, jak tohle mohli vyměnit za to, co vařili v té restauraci před tím. Nebe a dudy. Tohle je na svou kvalitu těžce předražené. Bez chuti, vodové, žádná hořkost. Hnůj. Ani ta 14ctka to nezachránila.. fakt kentus...

2
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
L B

okomentoval před pivo následovně:

Silné světlé pivo svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech.

7
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Barva jantarová zakalená, pěna slabá. Vůně a chuť citrus, limetky, švestky. Hořký ocásek. Obs. alkoholu 5,5%, IBU 74. Slušná IPA.

6
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Nejmladší olomoucký pivovar, který převzal technologii od pivovaru Riegrovka, ten zase převzal technologii od pivovaru Mačák a původní prostory od pivovaru Svatováclavský. Jinak pivo velice dobré.

8
DanMi

okomentoval před pivo následovně:

IPA, pořádně nachmelená (tak akorát, aby hořkost byla výrazná, ale lahodná), s tóny citrusů a tropického ovoce na pozadí. Skvěle vyváženo, velmi dobře pitelné.

8
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Pil jsem z PET. Nový Olomoucký pivovar a hned první pivko mě nadchlo, tady se s ničím nešetřilo, rovnou tu "chrstli" 5 chmelů a de to "kudla" poznat !!! Voňavé, příjemně hořké a skvěle pitelné pivečko, výborně hanáci !!!

9
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Dry Hop India Pale Ale, světlé svrchně kvašené pivo, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech. Obsah alkoholu 5,5% objemu, hořkost: 74 IBU.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Silné světlé pivo svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech.EPM/Obj:14° / 5.5%Hořkost:74 IBU.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Silné světlé pivo typu IPA, svrchně kvašené s obsahem alkoholu 5,5 % objemu, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Buchťák 14° IPA Maximus Buchťákus

Jak se pije Buchťák 14° IPA Maximus Buchťákus v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 13 51,00 Kč 6
Středočeský kraj 2 40,00 Kč 1
Zlínský kraj 8 41,00 Kč 3