Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Lomnické pivo.
Vážené hodnocení
6.7
Průměrné hodnocení
7.0
Celkem vypitých piv 38
Točených piv 20
Lahvových piv 18
Plechových piv 0
Lomnické pivo

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Pivo polotmavé barvy, s lehkým nádechem karamelu a toustů ve vůni a chuti, kterou chvíli po napití vystřídá příjemná sladová hořkost.EPM/Obj:10% / 4.1°Hořkost:28 IBUBarva:27 EBC Složení:voda, slad (Plzeňský, Mnichovský, CaraAroma), chmel (Bohemia), kvasnice (W95).

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Řemeslný pivovar Lomnice nad Popelkou, Spodně kvašené, nefiltrované a nepasterizované. Při vaření bylo použito tři druhy sladu, konkrétně Plzeňský, Mnichovský a CaraAroma, kdy zejména poslední ze jmenovaných sladů má za následek krásnou jantarovou barvu. Chmel byl pro toto pivo použit samozřejmě žatecký, a to pouze odrůdu Bohemia, který byl přidáván do chmelovaru na třikrát. Protože byl použit jen jeden chmel, jde o pivo tzv. Single hop, ve kterém můžete poznávat aroma a chuťový profil právě této jedné odrůdy. Výsledkem tohoto snažení je pivo polotmavé barvy (27 EBC), s lehkým nádechem karamelu a toustů ve vůni a chuti, kterou chvíli po napití vystřídá příjemná chmelová hořkost (28 IBU). Obsah alkoholu 5,2 % objemu.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Polotmavé výčepní pivo s obsahem alkoholu 4,1 % objemu. Slušné pití.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Je stejně jako naše 11 spodně kvašené, nefiltrované a nepasterizované. Při vaření jsme tentokrát použili tři druhy sladu, konkrétně Plzeňský, Mnichovský a CaraAroma, kdy zejména poslední ze jmenovaných sladů má za následek krásnou jantarovou barvu. Chmel jsme pro toto pivo použili samozřejmě žatecký, a to pouze odrůdu Bohemia, kterou jsme přidávali do chmelovaru na třikrát. Protože je použit jen jeden chmel, jde o pivo tzv. Single hop, ve kterém můžete poznávat aroma a chuťový profil právě této jedné odrůdy. Výsledkem našeho snažení je pivo polotmavé barvy (27 EBC), s lehkým nádechem karamelu a toustů ve vůni a chuti, kterou chvíli po napití vystřídá příjemná chmelová hořkost (28 IBU).

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Lomnické pivo 10° Polotmavá

Jak se pije Lomnické pivo 10° Polotmavá v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Královéhradecký kraj 2 28,00 Kč 1
Liberecký kraj 13 38,00 Kč 3
Zlínský kraj 6 15,00 Kč 2