Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.8
Průměrné hodnocení
5.7
Celkem vypitých piv 20
Točených piv 11
Lahvových piv 9
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Gregis

okomentoval před pivo následovně:

La Trappe Witte je jediné pšeničné trapistické pivo na světě. Má osvěžující pšeničnou chuť a lehkou kyselost doprovázenou ovocno květinovou vůní.

3
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří Bierbrouwerij de Koningshoeven - La Trappe Trappist (Berkel-Enschot, Nizozemí) Styl: Witbier / Belgian White Ale Barva citronově žlutá. Pivo je lehce zakalené. Pěna slabá. Vůně ovocná(banán citrusy) koriandr chleba. Chuť polosladká mírně nahořklá ovocná(banán,pomeranč,citron) koření(koriandr) chleba. Obsah alk:5,5%. Dobrá ,,Belgická pšenka,,!

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Průměrná pšenice z Belgie s obsahem alkoholu 5,5 % objemu.

6
Ťuťu Ňuňu

okomentoval před pivo následovně:

"Výtečné, jemné pivo s lehkou chutí ovoce a jemným nádechem pšenice. Doporučujeme nechat jemně zdekantovat . Vhodné k méně výrazným sýrům, nebo třeba k belgické rybí polévce." Takové nějaké klasické belgické pifko.....nijak zvlášť neoslovilo. Ochutnáno, to stačí :)

5
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

6
TomT

okomentoval před pivo následovně:

Průměrně hustá pěna, která po chvíli opadne, trochu se zachytává na stěnách. Po nalití kvasnic je barva velmi světle žlutá, neprůhledná. Ve vůni dominuje citrón, přidávají se různé květinové tóny a kořenitost. Chuť vytváří opět citrón s kořením a květinami, doznívání je citronové a jemně kvasnicové. Říz vyšší. Velmi mi tato citrónovost bez citrónu vyhovuje. Pivo je velmi svěží, ale přes velký říz se nedá vypít moc rychle. Je to na takové středně dlouhé vychutnávání :)

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí La Trappe Witte Trappist

Jak se pije La Trappe Witte Trappist v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 5 58,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 1 27,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 0,00 Kč 1