Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.4
Průměrné hodnocení
8.3
Celkem vypitých piv 3
Točených piv 0
Lahvových piv 2
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

Werkstattleiter

okomentoval před pivo následovně:

„Škoda, že jediní lidé, kteří by dovedli řídit národní hospodářství, sedí v hospodě u piva.“ — Milan Růžička český dokumentarista a režisér 1937 - 2011

8
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek, který se těší značné oblibě. Na území Česka se jedná o nejkonzumovanější alkoholický nápoj.

9
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Saison je belgický pivní styl, u kterého je zásadní použití speciálních kvasnic typu Belle Saison. Tyto kvasnice pivo prokvášejí více než je běžné, proto je sušší a má více alkoholu. Zároveň tvoří aroma po ovoci, koření a trošku i pepři. Pro zajímavější profil chuti jsme použili chmelení na vířivce chmelem Nelson Sauvin, do ležení jsme přidali na týden dubové piliny z amerického dubu. Výsledkem je sušší pivo s ovocno-kořenitým nádechem lehce připomínající šampaňské.Alkohol 6,3%.IBU:20.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Nachmelená opice 14° New Saison

Jak se pije Nachmelená opice 14° New Saison v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Zlínský kraj 3 30,00 Kč 1