Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky MadCat.
Vážené hodnocení
7.2
Průměrné hodnocení
7.8
Celkem vypitých piv 34
Točených piv 23
Lahvových piv 10
Plechových piv 1
MadCat

Recenze & komentáře

Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Flavoured Berliner Weisse světlé pšeničné ochucené ovocné výčepní pivo svrchně kvašené nefiltrované nepasterizované EPM/Alk.:10% / 4% Složení:voda, plzeňský a pšeničný slad, mango pyré, ananas pyré, chmel Žatecký poloraný červeňák, , kokosový sirup.

8
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

8
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Pil jsem ze skla. Velmi chutný a hlavně osvěžující kyseláček, skvěle ovocně ( ananas, kokos, mango ) vyvážené, výborná volba do horkých letních dnů...

8
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Jde o kyseláč s ananasem, kokosem a mangem. Základem je Sour Ale z názvem Ich Bin Ein Berliner. Má hodně zakalené tělo, tmavě žlutou barvu, překvapivě nižší říz a střední plnost. Chuť nabídne to, co slibuje název. Ananas a kokos je výraznější než mango i kyselost je méně výrazná a trochu upozaděná použitým ovocem.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Madcat 10° Mango-Piňa-Coco-Sourus

Jak se pije Madcat 10° Mango-Piňa-Coco-Sourus v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 77,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 7 62,00 Kč 5
Královéhradecký kraj 3 64,00 Kč 1
Pardubický kraj 1 92,00 Kč 1
Zlínský kraj 3 45,00 Kč 2