Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
4.1
Průměrné hodnocení
3.6
Celkem vypitých piv 98
Točených piv 1
Lahvových piv 26
Plechových piv 71
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

3
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Pivo s tradicí 350 let, které se u nás prodává v levných potravinách na sklonku jeho trvanlivosti. Více není třeba dodat, snad jen to vaří Breda. Co vše vysvětluje.

4
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: United Dutch Breweries.(Breda, North Brabant, Nizozemí) Styl: Pale Lager - International / Premium Barva:zlatá až do oranžova. Pivo je čiré. Pěna střední,deží,poté opadla(plechovka). Vůně: lehká sladkost,slad,obilí,seno,sláma,ovoce. Chuť: mírně sladká a mírně hořká s průměrnou dobou trvání, sladová,obilná,je tam i ríže,ovoce,citrusy. Obsah alk:5,0%. Takový typický euroležák Beneluxu!

4
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Bleděžlutá barva, rychle opadající pěna. Vůně čerstvý chmel, citron. Chuť suchá, citrusová, nakyslá, slabý říz. Obs.alk. 5%. Koupeno v plechovce s obsahem 1 pinta (0,568ml). Naprosto ploché europivo!

3
Prichy

okomentoval před pivo následovně:

Ne toto není nic pro mne. Chuťově jalové, barva velmi světle žlutá, bez hořkosti, taková voda jakási. To už lecjaké nealko je lepší. Toto že je dvanáctka?

2
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlý ležák s obsahem alkoholu 5,0 % objemu. Pivovar Breda z tradicí od roku 1671, no dnes je z toho průměrné europivo.

4
Lada A.

okomentoval před pivo následovně:

Světlý ležák plzenského typu . Obsah alkoholu 5 %. Vyrobeno v Breda. Založeno 1671.

5
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Příšerný patok,který se nedá vypít ani řití!To si dám raději další skvělý Gambrinus :-).Při druhém ochutnání musím uznat,že to zase tak odporné není.

3
Matěj L.

okomentoval před pivo následovně:

docela dobrý na polský pivo už sem o tohodle pivovaru měl a to bylo hrubě silný ale tohle není špatný pivo docela pitelný

7
Ximara

okomentovala před pivo následovně:

Hm... Pěkný kekel...

1

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Oranjeboom Premium Lager

Jak se pije Oranjeboom Premium Lager v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 6 8,00 Kč 1
Středočeský kraj 1 0,00 Kč 1
Zlínský kraj 4 14,00 Kč 1