Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Mazák.
Vážené hodnocení
7.4
Průměrné hodnocení
8.0
Celkem vypitých piv 70
Točených piv 53
Lahvových piv 17
Plechových piv 0
Mazák

Recenze & komentáře

Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Nejlepší pivo od Mazáka, nejlepších 7 chmelů a nějaký ten slad k tom, dělají z tohoto pivka výjimečnou pivní zábavu, ale pozor, nesmí se to přehnat, jinak není druhý den moc veselo ! A ještě doporučuju nemíchat s jinými speciály.....

10
Werkstattleiter

okomentoval před pivo následovně:

„Pivo, nápoj tento jest velice zdravý a velmi výživný, ducha našeho upevňuje a mysl utužuje a rozveseluje.“ — Tadeáš Hájek český astronom a matematik 1525 - 1600

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Stejně jako duha v sobě spojuje 7 různých barev, tato ,,16tka" od Mazáka spojila v jednu harmonickou chuťovou linku sedm různých druhů chmele! Tato IPA nachmelená pořádnou náloží sedmi amerických aromatických chmelů je opravdový požitek. Kdo neochutná, nepochopí.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlý speciál s obsahem alkoholu 7,0 % objemu. více chmelový - 7 amerických chmelů (Sorachi ale, Amarillo, Citra, Columbus, Mosaic, Cascade a Chinook). Ječné slady (Pale ale, plzeňský).

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Přímočarý, silný, světlý Ale inspirovaný IPA s původem ze západního pobřeží spojených států. Ke chmelení bylo použito sedm druhů amerických chmelů, které byly mimo var přidány i dvakrát za studena do tanku.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Mazák 16° Rainbow of Death

Jak se pije Mazák 16° Rainbow of Death v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 5 95,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 11 67,00 Kč 7
Liberecký kraj 1 0,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 1 37,00 Kč 1
Olomoucký kraj 4 58,00 Kč 3
Zlínský kraj 31 66,00 Kč 3