Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Libertas.
Vážené hodnocení
6.2
Průměrné hodnocení
6.2
Celkem vypitých piv 52
Točených piv 44
Lahvových piv 8
Plechových piv 0
Libertas

Recenze & komentáře

Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo z místního pivovaru, ochutnáno přímo od zdroje, zaujalo. Alkohol 4,4 %.

7
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Akciový pivovar Libertas. (Úvaly) Styl: Pilsener - Bohemian / Czech Barva: zlatá.Pivo je lehce zakalené(láhev). Pěna:bohatá hustá, poté opadla. Vůně:polosladká,sladová,obilná,bylinná,chlebová,tráva,chmel. Chuť: středně sladká a hořká s dlouhou dobou trvání,sladová,obilná,chlebová,sušenky,chmel. Obsah alk: 4,4%. IBU 35. Dobrá ,,jedenáctka,, dobře se pije.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Klasický český ležák od Roberta Fraňka, který dříve působil v pivovarech Hendrych a Kamenice nad Lipou. Základ tvoří tři slady (plzeňský, mnichovský světlý a Goldswaen Red). Chmelilo se dvěma českými chmely (Agnus a ŽPČ).

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Náš ležák má plnější sladové tělo, vyváženou hořkost s jemným chmelovým aroma pocházející z ušlechtilých českých chmelových odrůd. Vyvážená chuť, aroma, přírodní nasycení CO2 přináší příjemné osvěžení a vysokou pitelnost. Vařeno dekokčně na dva rmuty.

6
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Jantarová barva a slabší bílá pěna. Vůně slabá chmelová. Chuť plná, chmelová, limetková. IBU 35, obs.alk.4,4% obj. Hořká jedenáctka, ne moc pitelná.

4

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Libertas 11° Bohemian Lager

Jak se pije Libertas 11° Bohemian Lager v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 8 56,00 Kč 4
Jihomoravský kraj 3 43,00 Kč 2
Středočeský kraj 23 46,00 Kč 4