Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Kout na Šumavě.
Vážené hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení
4.0
Celkem vypitých piv 27
Točených piv 15
Lahvových piv 12
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

4
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Tak takhle silné pivo si prostě nevychutnám.Rád jsem ochutnal a je dobře,že takováto piva někomu chutnají,ale já mezi ně patřit nikdy nebudu.Obsah alk.8,5%obj.

4
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobrý speciál s dlouhým dozníváním. Po nalití má černohnědou barvu s rychle se rozpadávající snědou pěnou. Ve vůni silně karamelové, lehce kávové a lehce chmelové - podobné je i v chuti doplněné dlouhým dozníváním čokolády a sušeného ovoce. Přes vysokou stupňovitost není přeslazený, pouze jemně nasládlý.

7
Jan L.

okomentoval před pivo následovně:

Nu, od Koutského jsem čekal víc. Nějak na ně nemám štěstí. První Koutské bylo příliš těžké, než aby se dobře pilo, a tohle bylo nevýrazné, nijaké, bez nějaké větší charakteristiky. Příliš sladké, což se u tmavé 18 dá čekat.

4
Faldicek

okomentoval před pivo následovně:

Tak toto mě velmi zklamalo, voní jako klasické tmavé pivo, zpočátku i tak chutná, ale poté se dostaví taková výrazná a řízná divná chuť, možná způsobena vyšším obsahem alkoholu. Opravdu mi připadá jako bych pil pivo s nějakou kořalkou...

1

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Kout 18° Tmavý Speciál

Jak se pije Kout 18° Tmavý Speciál v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 4 64,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 1 0,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 26,00 Kč 2