Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.1
Průměrné hodnocení
7.5
Celkem vypitých piv 15
Točených piv 3
Lahvových piv 11
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Střední okrová pěna, černá barva. Vůně čokoláda, kakao, slad. Chuť hořká čokoláda. Obs.alk. 7,5% obj. Lehce alkoholový ocásek. Pokus o čokoládový Stout ovšem kazí koncovka.

4
L B

okomentoval před pivo následovně:

Silný a vyvážený irský stout je obohacený řadou nekonvenčních chutí, které jemně doplňují základ z hořkého chmelu a restovaného sladu. Pivo vhodné pro opravdové znalce a gurmány. Nese stopy hořké čokolády s lehkými nádechy espresa a sladkostí karamelu. Černý a lehce nasládlý, plný sladu a hutný - tahle kombinace je absolutní chuťová bomba, která si rychle žádá další doušek. Oceněno Zlatou medailí na mezinárodním pivním festivalu "Dublin Craft Beer Cup 2015". Vyráběno dle zákona o čistotě piva z roku 1516.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Silný a vyvážený (obsah alkoholu 7,5 % objemu). Obohacený irský stoud řadou nekonvenčních chutí, které jemně doplňují základ z hořkého chmelu a restovaného sladu. Stopy hořké čokolády, vůnš karamelu.

8
Miroslav S.

okomentoval před pivo následovně:

Vynikající pivo, bohatá a plná chuť. Čokoláda a káva.

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

VL. 7,5%. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

8
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Tohle pitelné pivo je jedině možné doporučit ho k zakoupení a ochutnání. Je to příjemně pražený silák, který nabízí jen to nejlepší ve všech oblastích hodnocení.

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Maisel & Friends Marc's Chocolate Bock

Jak se pije Maisel & Friends Marc's Chocolate Bock v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihočeský kraj 1 99,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 1 28,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 0,00 Kč 1
Středočeský kraj 2 65,00 Kč 1