Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Panaczech.
Vážené hodnocení
6.2
Průměrné hodnocení
6.2
Celkem vypitých piv 30
Točených piv 6
Lahvových piv 24
Plechových piv 0
Panaczech

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Tmavě medová barva, hustá okrová pěna. Vůně rozinky, karamel. Chuť karamelový slad, pečivo, rozinky, alkohol. Obs.alk. 6,7% obj. Klasická původní baňatá láhev potěší, ovšem debilní uzávěr s očkem, který se roztrhl a řízl mě do prstu, už méně. Silné slušné pivko.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Polotmavé silné pivo spodně kvašené,nefiltrované a nepasterizované. EPM/Obj:16% / 6.5°. Složení:voda, ječný slad, upravený chmel, pivovarské kvasnice.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Rad Imperial Pils s obsahem alkoholu 6,7 % objemu. Světle mahagonová barva s rubínovým nádechem, lehce zakalené. Slušná světlá pěna, celkem drží. Vůně sladová, karamelová, lehce kořenitá, ořechová, trochu sušených třešní a zemitá i zvětralá. Chuť sladová, karamelová, lehce zemitá a kořenitá. Střední až nižší jemný říz, plnější tělo. Hořkost je střední až spíše vyšší, doznívání delší, karamelové, lehce zemité, zvláštně kořeněné, ořechové, trochu chmelově kořenité, zemité a sušených třešní.

6
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Pivovar Panaczech(Praha). Styl: Pilsener - Imperial . Barva: červeno-jantarová. Pivo je silně zakalené. Pěna hustá,opadla. Vůně: mírně sladká,sladová,trochu karamel,červené bobulovité ovoce,chmel. Chuť: sladká mírně hořká dlouho ulpívající,karamel,červené bobulovité ovoce,mýdlo,chmel. Obsah alk: 6,7%. Dobrý,(s prvky Red Ale),pitelný!

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Panaczech 16° R.I.P.

Jak se pije Panaczech 16° R.I.P. v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 61,00 Kč 2
Královéhradecký kraj 1 70,00 Kč 1
Středočeský kraj 3 44,00 Kč 1
Zlínský kraj 7 18,00 Kč 2