Název U Segala
Adresa Generála Hrušky 1233/26, Ostrava
Web
Objeveno Hospodu objevil 16. 07. 2012 pivní prospektor Marek L.. Od té doby zde bylo 33 pivníků.
Kolik se toho vypilo 628 piv
Nyní je Zavřeno
Co se tu čepuje
Pivo Poslední cena Aktualizace před
V této hospodě se vytočila již spousta značek piv. Zobrazuji jen ty z poslední doby.
Beskydský pivovárek 14° ABE IPA téměř 6 roky
Beskydský pivovárek 14° Oregon IPA za 50,00 Kč více než 2 roky
Clock 14° Twist American Red IPA za 50,00 Kč více než 2 roky
Cvikov 12° Klíč za 35,00 Kč téměř 6 roky
Hoppy Dog 13° T-Qák za 45,00 Kč asi 6 roky
HoppyDog 12° Ella téměř 6 roky
Chýně 12° Ejlík (Ale) za 35,00 Kč téměř 6 roky
Konopex 11° za 40,00 Kč téměř 6 roky
Matuška 15° Raptor IPA za 56,00 Kč více než před rokem
Permon 12° P.A.P.A za 42,00 Kč téměř 6 roky
Permon 13° XMAS Ale (APA) za 36,00 Kč asi 6 roky
Permon 16° Sherpa IPA za 32,00 Kč téměř 6 roky
Polička 13° Eliška za 45,00 Kč 12 měsíci
Primátor 14° Svatováclavský speciál za 46,00 Kč více než před rokem
Raven 14° Orange IPA za 38,00 Kč téměř 6 roky
Troll 11° za 30,00 Kč více než 2 roky
Valášek 12° Blond ALE za 34,00 Kč asi 6 roky
Valášek 12° Kvasnicový ležák světlý za 32,00 Kč asi 6 roky
Valášek 15° IPA za 35,00 Kč asi 6 roky
Valášek 17° Zbořená ovca za 45,00 Kč asi 6 roky
Jak to tu chodí
Upravit
Kouření Kuřácká
Kuchyně Pouze hermelíny, párky...
Sportovní přenosy Ano, v televizi
Zahrádka Ano
Internet, Wi-Fi Ano
Třetí rotující pípa Ano
Otevírací hodiny
Upravit
Pondělí 12:00 - 23:00  
Úterý 12:00 - 23:00  
Středa 12:00 - 23:00  
Čtvrtek 12:00 - 23:00  
Pátek 12:00 - 23:00  
Sobota 12:00 - 23:00  
Neděle 12:00 - 23:00  

Mapa

Komentáře

Bedřich S.

okomentoval před hospodu následovně:

Příjemná hospoda s největšim výběrem piv v Ostravě. Navíc sem choděj normální lidi a ne hipsteři a podobný existence jako u nás v Praze.

  • Příjemná obsluha
  • Umí se o pivo starat
Lyko

okomentoval před hospodu následovně:

Díky rozmanitosti pivního výběru si zde každý najde svuj kousek. A díky pivotece není problém si něco dobrého odnést.

  • Příjemná obsluha
  • Umí se o pivo starat
  • Hlučný lokál
bigK

okomentoval před hospodu následovně:

Když si budete chtít sednout na zahrádku ve vnitrobloku "občanské vybavenosti" místního sídliště, dávejte pozor, ze které z mnoha hospod vás příjdou obsloužit. Pokud dle všech indicíí sedíte v Segalovi, máte na výběr z mnoha značek piv za slušné ceny a chutnou klobásu navrch. Překonat prvotní zděšení se zcela jistě vyplatí, piva jsou dobře ošetřena a posezení u škopku něčeho ze vzdálenějších končin je příjemné.

Uphon

okomentoval před hospodu následovně:

Dle komentářů to býval pajzl, ale dnes stylová hospůdka pro vyznavače minipivovarů. Rotující pípa se sedmi značkami, domácí pivo SEGAL a v lednicích si můžete koupit v petkách rozmanité druhy speciálů. V srdci fifejdského sídliště to nejlepší, co může okolí nabídnout. Od přilehlého rugbyového placu pár kroků :)

Vlastimil M.

okomentoval před hospodu následovně:

Pivotéka z ochutnávkovou pivnicí, mají svoje pivo "Segal" vařené v Hutisku - Sovinci.

  • Příjemná obsluha
  • Umí se o pivo starat
radegg

okomentoval před hospodu následovně:

Nesedělo se mi tu špatně.Pil jsem v místnosti nalevo,kde jsou 4 stoly pro více lidí a jeden dvoumístný.Větrák fičel ostošest,takže záhul nebyl.Pivní výběr byl veliký a piva dobře ošetřena.Měli tu Segala 11° světlé,tak jsem se zeptal,kdo to vaří.Bylo mi řečeno,že pivovar Radocha Hutisko-Solanec.

  • Umí se o pivo starat
Lukáš J.

okomentoval před hospodu následovně:

 

  • Vrchní je ňákej divnej...
karlos k.

okomentoval před hospodu následovně:

Segal nyní otevřen po důkladné rekonstrukci. Nutno konstatovat, že původní pajzlovitost je zcela fuč a že nyní máme co do činění se solidním pivním barem na úrovni.

Ožralý troll

okomentoval před hospodu následovně:

Pivnice, na Ostravu, s nevídaným počtem piv uprostřed ostravského sídliště Fifejdy, v jakémsi komunistickém betonovém komplexu s dalšími putykami a hernami okolo. Slovo putyka má zde určitě místo, co se týče interiéru, který ani po rekonstrukci není zrovna nejatraktivnější a ty do očí bijící zářivky fakt nesu příjemné. Na druhou stranu, stoly a židle su teď o mnohem příjemnější než před rekonstrukcí. Výběr piv je však parádní, mihnou se tu pravdu velmi zajímavé kousky a v lednici i na polici je také z čeho vybírat. Takže určitě zde rád zajdu, ale kdyby zde byl opravdu jen Ostravar, kura taku štreku něbudu kvůli němu absolvovat!

  • Umí se o pivo starat
  • Hlučný lokál
michal e.

okomentoval před hospodu následovně:

Osobně mám k tomuto zařízení dosti ambivalentní vztah. Fakt je, že Segal se před cca dvěma lety stal průkopníkem v pivní rozmanitosti, neboť nějakých 7 rotujících píp byla na ostravsku tehdy věc nevídaná. Často jsou u něj na čepu pěkné kousky (i když zdaleka ne vždy v dobré formě) a jeho kvalitní pivotéka podle mého názoru stále mírně převyšuje pivotéku Pivovarského domu. To je tedy Segal z té dobré stránky. Horší už je, že nebýt dobrého pivního výběru, nešlo by už pochválit zhola nic. Hospoda samotná, včetně svého okolí, jsou mírně řečeno nelákávé, i za jasné oblohy. Opravdu nic pro princezny. Interiér velmi strohý, tři místnosti a nejjednodušší "nábytek". Zdejší hosté jsou nádhernou ukázkou toho, co psychiatři nazývají rozdílem mezi konzumentem a pijákem. Jedni zde přicházejí ochutnávat novinky, druzí se zhulákat Ostravarem obohaceným cigaretovým dýmem. Mnozí jsou bohužel sportovní nadšenci, tak je pěkně prosím nerušte hovorem s přáteli, když zrovna v nekuřácké místnosti tiše sedí a sledují důležité utkání nějakých dvou jihoamerických mužstev. Pokud mohu poznamenat, zakázal bych televize v hospodách stejně jako kouření. Za zmínku stojí i obsluha. Počkat si na pivo nějakých 15 minut, či akceptovat velké, ač objenávka zněla na malé, to už patří k místnímu bontonu. Ale když pak člověk vidí za barem mladou hezkou dívku, obklopenou fotry v AC/DC džískách na barových stoličkách, tak se na ni vlastně ani nedokáže zlobit. Abych to shrnul, Segal nabízí zajímavé pivo a je dobré k němu občas nahlédnout, pokud tedy člověk není v doprovodu dámy. Každopádně je Segal právem stálým členem ostravské svaté trojice Segal-Pivovarský dům-Kurnik šopa a nezdá se, že by se na tom v dohledné době něco změnilo.

Štěpán T.

okomentoval před hospodu následovně:

Po opakovaných návštěvách bohužel musím konstatovat, že se jedná o pajzl s nepříjemnou klientelou. Takové skvostné lahůdky jaké tam kolují a čepují a přitom takoví nechutní štamgasti a prostředí. To zkrátka nejde k sobě a člověk z prožitku nakonec moc nemá. Jedná se o obyčejnou zahulenou nalévárnu s příšerným interiérem. I když s "odděleným nekuřáckým prostorem", tak to někteří štamgasti stále nemohli pochopit, takže výsledek byl úplně stejný jako vedle. Vyvěrat se moc nedalo. Další nepříjemný zážitek byl, když si přišla partička zapnout televizi pod kterou jsme seděli aniž by se kohokoliv zeptali a nakonec se stejně jen bavili mezi sebou. Takže jako doma, ještě nějaký ten gauč a cigárko. Toalety jsou otřesné! Lituji servírky, která musí v takovém podniku pracovat. Přitom se jedná o velmi svižné a příjemné lidi.

  • Příjemná obsluha
  • Umí se o pivo starat
  • Hlučný lokál
  • Moc zahuleno
  • Na záchod jen v holinkách
Zbynek S

okomentoval před hospodu následovně:

Škoda té do očí bijící pajzlovitosti a zahulenosti lokálu. Pivní sortiment na čepu je jistě nejlepší v Ostravě a pokud k tomu přičtu i pivotéku, tak tahle hospoda nemá co do sortimentu konkurenci. Koupíte zde i výborná piva z Malého Rohozce. Aktuální nabidka čepů je na webu. Obsluha byla taky fajn a až na pár hlučných hostů vadil opravdu jen ten kouř a možná trochu taky ty podivné záchodky :) Příště vyzkouším nekuřácký prostor a koment doplním. Tak jsem navštívil i nekuřácký prostor a jsem velmi spokojen. Prostor je oddělen skleněnými dveřmi, takže člověk kouřem nenačichne. Obsluha velmi rychlá i zde mimo hlavní část hospody a piva jedna báseň. Dokonce i záchodky byly pěkně uklizené. Dobrý podnik.

  • Umí se o pivo starat
  • Moc zahuleno
  • Na záchod jen v holinkách
Winter

okomentoval před hospodu následovně:

Pajzl. Což je vlastně vlastně fajn, ono když si chce člověk vypít lepší pivo, aniž by musel koukat na zástupy kreativních grafiků, pr managerů a architektů, nemá moc na výběr. Cca před měsícem podnik prošel výmalbou a jedna ze tří místností se stala nekuřácká - spíš placebo než reálný efekt. P.S.: Krom čepu je k mání i pivotéka, takže pokud máte hluboko do kapsy nebo slinu na nějakou zvláštní doborotu, můžete si zaskočit i na lahvové - nově i z cizích krajin.

  • Nechali nás tu po zavíračce
  • Příjemná obsluha
  • Hlučný lokál
  • Na záchod jen v holinkách
Michal K.

okomentoval před hospodu následovně:

Pajzl nejtvršího ražení, kde se na čepu střídá spousta speciálů ze věech koutů republiky. Na pivo se pěkně dlouho počkáte, mezitím si přivodíte rakovinu plic z cigaretového dýmu a lepší je se tam ničeho nedotýkat. Škoda sortiment piv mě vždy velmi láká, ale pak si vzpomenu na prostředí a jdu radši jinam.

  • Hlučný lokál
  • Moc zahuleno
  • Na záchod jen v holinkách
Marek L.

okomentoval před hospodu následovně:

Zprvu pajzl na první pohled, ale pivní sortiment je zde rozmanity.To tuhle hospodu drží nad vodou.

  • Hlučný lokál

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Nejbližší hospody v okolí

Název Adresa Město Pivo Vzdálenost
Kovárna u hodin Generála Hrušky 1233/26 Ostrava Radegast 12°, Plzeňský Prazdroj 12°, ... 0,04 km
Malá Pajda Generála Hrušky 1233/26 Ostrava Ostravar 12°, Ostravar 10°, Pajdák 12... 0,07 km
Morávka Ahepjukova 3094/12 Ostravar 12° 0,15 km
Pizzerie HONZÍK Gen. Hrušky 26, Ostrava Ostrava Radegast 12°, Pod ořechem 11,6° Holy ... 0,18 km
Ostravarna na Fifejdách Ahepjukova 3102/2 Ostravar 12°, Ostravar 11° Mustang, O... 0,19 km