Název Na Vandru
Adresa Cimburkova 37, Praha
Web Přidat internetovou adresu...
Objeveno Hospodu objevil 19. 01. 2013 pivní prospektor Ondřej K.. Od té doby zde byli 4 pivníci.
Kolik se toho vypilo 14 piv
Nyní je Otevřeno
Co se tu čepuje
Pivo Poslední cena Aktualizace před
Gambrinus 10° za 29,00 Kč více než 9 roky
Plzeňský Prazdroj 12° za 35,00 Kč téměř 11 roky
Jak to tu chodí
Upravit
Kouření Kuřácká
Kuchyně Teplá kuchyně
Sportovní přenosy Ne
Zahrádka Ne
Internet, Wi-Fi Ne
Otevírací hodiny
Upravit
Pondělí 12:00 - 02:00  
Úterý 12:00 - 02:00  
Středa 12:00 - 02:00  
Čtvrtek 12:00 - 02:00  
Pátek 12:00 - 02:00  
Sobota 14:30 - 02:00  
Neděle 18:00 - 02:00  

Mapa

Komentáře

El_Supremo

okomentoval před hospodu následovně:

Na tuhle hospodu jsem narazil náhodou před dvěma lety, když se večer z jejích útrob ozývala hudba. Hrála zrovna místní jazzová kapela. Přišlo mi to tu příjemné. Když moje přítelkyně koupila na slevomatu tatarák zrovna sem, tak jsem byl nadšený. Ale ne moc dlouho. Jak píše Ťuťu Ňuňu v komentáři výše, tatarák průměr a žebra opravdu moc masa na sobě neměla. Pivo gambrinus průměr, myslím, že medajli za čisté trubky asi nedostanou. Obsluha přesně, jak kolega popisuje. Vrchní, evidentně přepracovaný, se s každým hostem baví, jako kamarád. Stačila hodinka a už nám tykal. Překvapením pro nás byla jeho pomocnice číšnice. Paní ve věku asi 60 let mluví pouze německy, takže buď si objednávejte "rukama nohama" nebo oprašte německá slovička. Pokud někomu vadí, že vám někdo sahá na stole na nedolité lahve od nealka, raději sem nechoďte. Tahle paní ochotně obsah lahve doleje do sklenice a lahev odnese :-) Posledním mínusem, který vás zarazí je "intenzivní pach stáje". Nevím, jestli je to tím množstvím různých věcí, kterými je hospoda "vyšperkovaná", ale dokud nezačala obsluha vařit, tak to tu moc nevonělo. Totalety jsou ale horší. Tam odtud tuto "vůni" nikdo nedostane. Prostě a jednoduše na jídlo ze slevomatu už jsem rozhodně nepůdu, na jídlo z nabídky někdy možná. Kvůli pivu mě sem nikdo nedostane. Pokud ale někdo hledá opravdu "rodinnou" nevšední hospodu, tady tu atmosféru najde.

Ťuťu Ňuňu

okomentoval před hospodu následovně:

Jo....tak tohle je teda OPRAVDU něco :)) Podobnou špeluňku a hlavně s takovou obsluhou jsem ještě ve svém bohatém pivním životě nezažil :)) Kdybych chtěl popsat, asi by to vyšlo na román....tohle se prostě musí zažít na vlastní kůži :)) Někomu se to bude líbit, někdo po minutě odejde...ale tak či tak je to veliký zážitek :)) Teda kvůli té obsluze, jinak ostatní nic moc. Hospoda narvaná vším možným harampadím co se kde našlo, plzeň...to snad ani plzeň nebyla...něco sladkého v tom bylo přimíchané a jídlo....voucher na 150g tataráku a 500g žeber. Tatarák klasika, tam se toho moc zkazit nedá a zatím tasemnici nepozoruji :) ..ale ty žebra....z 500g bylo 450 kosti a 50 masa a ještě k tomu obyč.uzená žebra ohráté snad v mikrovlnce polité kečupem. Takže na pivo a jídlo mě tam více neuvidí..i když třeba normálně vaří lépe...ale to už nezjistím :)) A teď k obsluze.....svérázný pingl a jeho mouřenínský pomocník oblečen do sáčka snad z doby kdy dědové tahali kačera :)) A samotný pingl...taková ta klasická arabská čapka na hlavě, na nohou sešmajdané skoro dřeváky, který se s váma po chvíli baví jako s rodinným příslušníkem a uvede vás do celého jeho života i z ukázkama fotek :)) Tady jsem se hodně pobavil...ale je fakt, že někdo by to považoval za moc vlezlé a nelíbilo by se mu to :) Takže pokud někdy půjdete kolem...skákněte si na jedno, dvě ( třeba bude pívo lepší ) a zažijte si tuto netradiční atmosféru :)

Ondřej K.

okomentoval před hospodu následovně:

Velice "zajimava" hospudka s jeste "zajimavejsi" obsluhou. Pres pocatecni rozpaky nakonec vse v pohode, vycepni se snazi, pivo vcelku dobre..

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Nejbližší hospody v okolí

Název Adresa Město Pivo Vzdálenost
na vandru Cimburkova 35 Praha 0,00 km
Žižkovský Camelot Cimburkova 474/37 Černá Hora 11° Matouš, Lobkowicz Prem... 0,01 km
Cibo restaurant Cimburkova 414/28 Budějovický Budvar 11° Budvar 33, Bud... 0,03 km
Martyho Frky Pub Milíčova 471/25 Praha Svijany 11° Máz, Svijany 13° Kvasničák 0,06 km
Tiki Taky Cimburkova 231/22 Praha Plzeňský Prazdroj 12° 0,06 km