Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.6
Průměrné hodnocení
5.4
Celkem vypitých piv 64
Točených piv 3
Lahvových piv 56
Plechových piv 4
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

5
Deppy

okomentoval před pivo následovně:

Nic moc jsem od tohoto piva nečekal, ale bylo kupodivu celkem pitelné. Jeho síla je docela znát a umí pěkně zamotat hlavu.

5
majlo

okomentoval před pivo následovně:

Silnější rozpočtový speciál z PET lahve. Nevím jestli bych měl odvahu ho koupit sám, ale dostal jsem ho jako pozornost a jak se říká darovanýmu koni... Pivo je to sladší, těžší, s lihovým oparem v ústech po každém loku, na konce dá se říct i příjemně hořké. Nemůžu říct že je to něco extra ale zase se nejedná o nic, co bych si někdy v budoucnu třeba nedal. Ale vzhledem k voltáží a tím pádem rychlé míře "ožraloschopnosti" bych ho zařadil do kolonky piv pro "ZIMNÍ VEČERY O SAMOTĚ". Takováhle piva si umím představit i u doutníčku místo whisky.

5
Ťuťu Ňuňu

okomentoval před pivo následovně:

Na to, že ze je to polské pivo a ještě k tomu koupeno na Slovensku v Kauflandu v petce, tak jako jo. Nebýt asi voltáže 7,2% tak asi vrhnu, ale díky tomu to vážně bylo slušně pitelný, že až jsem se lek :)

6
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Speciál, který vyniká pouze silou alkoholu, jinak je v něm podivně umělá chuť (možná Pur na nádobí? :-), která přebíjí i sladkost, kterou speciály mají. Vhodné na rychlé ožrání, ovšem v kombinaci s panákem. Jinak se nedá moc pít, na chuť už vůbec ne!

3
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Polské speciální pivo vyrobené pro Kaufland, obsah alkoholu 7,2 % objemu. Celkem příjemné překvapení, pivo se dá pít, není to nic extra, ale čekal jsem že to bude daleko horší.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Vzhledem k ceně a vysokému obsahu alkoholu je jasné,že to nebude nic mimořádného.Ale taky se nekoná žádný průser a pivo je vcelku slušné a pitelné.

5
Lemi

okomentoval před pivo následovně:

Po dlhšom váhaní skončilo toto poľské čudo v nákupnom košíku. Farebne tmavšie pivo s vyšším obsahom alkoholu (7,2%).Pena sa pomerne rýchlo stratí,chuť viac alkoholová.

6
Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Trochu jsem měl obavy z tohoto Polského moku, ale neoprávněně.. Chuť sice trochu lihová, ale to se dá v této voltáži očekávat

6
Matěj L.

okomentoval před pivo následovně:

rozhodně leší než ta desítka a to vo dost chutově hodně dobrý pivo rozhodně si ho ještě dám většína polskejch piv co sem zatím měl mi chutnaly a zase sem jich moc neměl

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Van Pur Strong

Jak se pije Van Pur Strong v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Královéhradecký kraj 3 15,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 20,00 Kč 1
Pardubický kraj 2 30,00 Kč 1
Středočeský kraj 6 10,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 10,00 Kč 1