Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.7
Průměrné hodnocení
5.6
Celkem vypitých piv 91
Točených piv 17
Lahvových piv 57
Plechových piv 17
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

5
Mirek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Dovolím si nějaké vzpomínky na Rumunsko devadesátých let. Restaurace, kde by se dalo najíst, nebyly. Ale v každé malé vesnici (venkov tenkrát nevymíral) byl alespoň 3x Magazin Mixt - potraviny + točené pivo (a cujka). Piva byla v lednici a bylo jich typicky kolem 20 místních značek. Něco, co pro náš "pivařský" národ (a myslím to opravdu ironicky), bylo a je naprosto nepředstavitelné - ať už za to může komunistická roajonizace rozvozu nebo novodobá stádovitost tupého konzumenta (Gambáč! Plzeň!!! ne ty patoky!). Piva byla většinou vynikající chuti a pitelnosti, za tehdejšími Čechami vůbec nezaostávala. Dnes je to ovšem jinak. Magaziny Mixt ubyly, ten poslední není od 12 do 17h otevřený (ale stále sousedi rádi vyhledají provozovatele a ten zajde) a v lednici jsou 4 značky piva, stejné eurochuti. Protože AB InBev apod. Tedy úroveň (výběr a chuť) asi jako u nás. [pivo jsem nyní nepil, tak hodnocení nechávám na průměru, ať to nějak neovlivním]

6
Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Průměrné rumunské pivo, jěště točené v rumunsku docela šlo, plech nic moc.

5
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Ciucaş najdeme asi 20 km jihovýchodně od středověkého města Brašov. Pohoří je součástí rumunských Karpat a jeho základem jsou usazené horniny, převážně vápenec a slepenec. Rozhodně mně nepřijde zajímavé,ani nikterak chutné.Na rumunské pivo to jde,zvlášť když porovnáte se značkou Ursus.

5
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Rumunské pivo, zakoupené v rumunskem obchodě v Olomouci. Dalo se

6
DanMi

okomentoval před pivo následovně:

Od rumunského piva jsem nečekal nic extra... Ale tohle bylo fajn, dovedl bych si u tohohle představit strávený večer při návštěvě Rumunska, a čepovanou variantu bych rád ochutnal.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Brașov (Ursus Breweries - AB InBev), Brasov, Transylvania, Romania. Premium Lager 10,4° s obsahem alkoholu 4,6 % objemu. Nečekal jsem nic extra, ale bylo v pohodě.

6
JanM

okomentoval/a před pivo následovně:

V horku hodně bodlo, příjemně se pije, ideálně hořké (ani moc, ani málo).

6
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Brašov (Ursus Breweries - AB InBev) Styl: Pale Lager- International / Premium. Barva: zlatá. Pivo je čiré. Pěna žádná. Vůně sladová jablečná kukuřičná. Chuť : cukrově sladká sladová jablečná kukuřičná seno slama vodnatá. Obsah alk :4,6%. Další,, europivko,,!

3
Lada A.

okomentoval před pivo následovně:

Celkem ujde 10,6° Obsah Alk.4,6%. Vyrabene v Rumunsku v pivovaru Ursus, Bucuresti

6
Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Zajímavý chuť. Doporučuji (plechovka). Rumunské pivo vařené dle původní receptury z r. 1892.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Ciucaş

Jak se pije Ciucaş v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 4 34,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 26,00 Kč 1