Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 10
Točených piv 0
Lahvových piv 10
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Petr F.

okomentoval před pivo následovně:

[láhev] Zlatá barva, ovocně-citrusová vůně, hořkost jemná, sladová chuť. Dobře pitelné pivo.

7
Matěj H.

okomentoval před pivo následovně:

Příjemné pivo s nádherným citrusovým aroma a příjemnou chutí. Pocitově nižší IBU nahrává spíše ALE než IPA.

7
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Leží v nově vypálených dubových sudech, což se možná odráží na lehce dřevité chuti (pozitivně), což doplňuje ostatní zajímavé vlastnosti. Nutno však konstatovat, že jde spíše o anglický ale než o IPU, jak se pivo prezentuje. Dalším problémem je taky cena v českých obchodech, za kterou rozhodně nestojí.

7
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Hodně zajímavá IPA, souhlasím s oficiálním popisem ze sklenice. "Innis and Gunn Toasted oak IPA získává svůj jedinečný svěží chmelový charakter díky neobvyklé metodě vaření. Poslední dávka je přidávána až v konečné fázi procesu kvašení.Tento neobvyklý postup umožní získat z chmele úžasné květinové a svěží tóny, které bychom nezískali při vysokých teplotách chmelení. Po tomto procesu uloží IPU zrát na 41 dní do nově vypálených dubových sudů. Použití sudů dodá pivu výbornou vyzrálou chuť, podobnou Anglickým IPA Z 19. století. obsah alkoholu 5,6%"

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.