Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.7
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 49
Točených piv 9
Lahvových piv 39
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Dost silné pivo speciál, silná hustá pěna, jen na ochutnání, vic se asi nedá popít.

6
Harold

okomentoval/a před pivo následovně:

Silné pivo výrazné chuti. Není to můj styl, ale jsem rád, že jsem ho zkusil.

7
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří v Browerij der Trappisten vám Westmalle Styl:Abeey Tripel Barva zlatá. Pivo je silně zakalené. Pěna hustá,opadla. Vůně obilná medová ovocná kořeněná alkoholová. Chuť medová obilí ovoce koŕení chmel alkohol. Obsah alk:9,5%. Naprostá bomba,silné pivko, skrytý alkohol! Jenom cucat!

9
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Belgická trapistická trippel specialita, takže hodně alkoholu i chuti. V té trochu sladší, ale protože je doplněné i silným chmelením, ani sladkost, ani alkohol zásadně nevystupuje. Tohle pivo je velká paráda, jen je k němu třeba přistupovat jako ke specialitě, kterou bez výhrad rozhodně je!

8
Molitan

okomentoval před pivo následovně:

Na ochutnání dobré, na osvěžení to není. Vysoké volty a hořkost tam jdou opravdu cítit.

4
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo barvy zlaté, čiré s pěknou hustou stabilní pěnou. Vůně sladší sladová, chmel se objevuje v chuti, zatímco doznívání je ovocné a sladké. Nebezpečně pitelné pivo, které se dobře usrkává.

7
Matěj K.

okomentoval před pivo následovně:

Velmi silne a vyrazne pivo. Pri napiti dominuje kyselost s kvasnicovym nadechem, skoro až vzbuzuje dojem sektu. V dochuti hrejive a silne alkoholove. Celkove velmi zajimavy a originalni zazitek.

7
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Hm, tady už je toho alkoholu fakt hodně. 9,5%, což znamená, že chuť je již přebita tím "prckem", kterej tam sice není, ale jakoby byl. A to není můj šálek kávy, to už si radši dám nějakou tu čistou lihovinu, která mě taky v krku pošimrá a na prsou zahřeje, přičemž u ní, na rozdíl od piva, žádné osvěžení nečekám.

6
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. Dříve: L7. Malle. Trappist Tripel. 9,5%. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Westmalle Tripel

Jak se pije Westmalle Tripel v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 85,00 Kč 3
Plzeňský kraj 1 0,00 Kč 1
Ústecký kraj 1 60,00 Kč 1