Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
3.2
Průměrné hodnocení
2.3
Celkem vypitých piv 42
Točených piv 3
Lahvových piv 1
Plechových piv 38
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

2
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Extra strong, extra hnusné a nepitelné pivo, alkoholové pachuť. Má to 12% alkoholu.

2
Zlomená lopata

okomentoval před pivo následovně:

Pivem bych to nenazval; jedná se o přeslazenou a nechutnou břečku. Už nikdy víc!!!!

1
Oživlá Apokalypsa

okomentoval před pivo následovně:

12% alkoholu za 35 korun v půllitru. Účel tohoto pivního produktu je už podle těchto čísel jasný. Levně a rychle se naprat. Ale s něčím, co by jen náznakem připomínalo pivní gurmánství, to nemá nic společného. Přeslazená a nechutně lihová šlichta.

1
Funferr

okomentoval před pivo následovně:

12% nářez.. Pojmenoval jsem to PiVíno... Je to nasládlé a pivu se to moc nepodobá. Vypít se dá...

5
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Světle medová barva, řidší pěna. Vůně nasládlá, alkoholová. Chuť sladká, s alkoholovým ocáskem. Je to jako když vypijete likér z náplně vánočního cukroví. 12% alkoholu, 24% EPM. Dílo dánských Harboe's breweries, na plechovce pouze "vyrobeno v EU". Taky bych se pod to nepodepsal...

3
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Nejsilnější typ piva řady Bear Beer s 12% objemovým obsahem alkoholu. Plné tělo, plná chuť, plná síla - bezkonkurenční síla. Tento vysoký obsah alkoholu se dosáhne pouze fermentačním procesem - nepřidává se žádný další alkohol. K získání dostatečného množství cukrů pro kvasnice během fermentace, aby vznikl tento vysoký obsah alkoholu, je nevyhnutelné přidat glukózový sirup vedle sladového ječmene.HNUS!!!!

1
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Extra silné pivo s obsahem alkoholu 12,0 % objemu. Hnusná lihová pachuť. Jediný plus tohoto piva je nová značka do deníčku.

3
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Tohle dvanáctiprocentní monstrum je asi nejsilnější pivo v půllitru, co jsem měl (ostatní značky zachovávají soudnost a dělají 0,25 nebo 0,33l). Poměrně rychle se díky voltáži zapomíná na lihovou chuť a nelibou vůni. Vypít jich více, tak se probudím tak za týden.

3

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Bear Beer Extra Strong

Jak se pije Bear Beer Extra Strong v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 2 34,00 Kč 1
Středočeský kraj 1 32,00 Kč 1
Zlínský kraj 3 18,00 Kč 2