Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.3
Průměrné hodnocení
6.3
Celkem vypitých piv 17
Točených piv 4
Lahvových piv 13
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

5
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a (nikoli nezbytně, ale většinou) chmele pomocí pivovarských kvasinek (eventuálně divokých kvasinek), který se těší značné oblibě v Česku i v zahraničí.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Dojem z tohoto piva v sobě mísí chutě z klasického tmavého ležáku a piva typu porter. Prostě tmavá klasika v silném složení.

5
Mira

okomentoval před pivo následovně:

Pivo černé a hořké jako život. :-) Tmavě hnědá pěna, která dlouho drží, karamelovo kávová příchuť.

6
Knajpíno von Bierer

okomentoval před pivo následovně:

K20 to je opravdu pochoutka, tohle pivo to se dá i kousat :-) Jinak barva naprosto černá, pěna pevná a držící. Plná karamelovo pražená chut sladu. Po polknutí je cítit alkoholová stopa, ale to s nedá při 8 % alkoholu zakrýt. Stout na zimní večery na zahřátí.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Speciální tmavé pivo s obsahem alkoholu 8,0 % objemu. Hustá pěna která drží. Chutnalo, ale tento typ piva není zrovna můj oblíbený.

6
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Barva mahagon.Pěna okrová,hustá,drží. Vůně pražený slad,karamel,bylinky. Chuť karamelová,kávová,vanilková,lehce lékořice,čokoláda.Koncovka hřejivě alkoholová. Tak tenhle ,,stoutík,, je opravdu velice povedený!!! Dobře se ,,usrkává,, !!! A vůbec je velice povedený!!!

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Konrad 20° K20

Jak se pije Konrad 20° K20 v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 50,00 Kč 2
Královéhradecký kraj 1 0,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 15,00 Kč 1
Zlínský kraj 1 15,00 Kč 2