Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.2
Průměrné hodnocení
7.4
Celkem vypitých piv 89
Točených piv 24
Lahvových piv 64
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Zlomená lopata

okomentoval před pivo následovně:

Tripel Karmeliet belgického pivovaru Bosteels je pivo, při jehož vaření se používají tři druhy obilí – ječmen, pšenice a oves. Je to středně silné, světlé, svěží pivo, které je příjemně kořeněné s náznaky jemné sladkosti citronového koláče a koriandru. Má krásně bílou, bohatou a smetanovou pěnu. Příjemně voní po vanilce a citrusech s překvapivě jemně kořeněným a květinovým nádechem. Musím říct, že na obsah alkoholu 8,4 % chutnalo moc.

8
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Barva žlutá, ale pěkně voní. Nicméně na mě je až příliš sladké. Na druhou stranu je celkem hutné a nese nějaké ovocné tóny. Kdybych byl someliér, tak bych to dokázal i popsat. Alkohol 8,4%, takže na klasické naše lemtání to určitě není :-).

7
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří Brouwerij Bosteels ( AB InBev) Buggenhout, Belgie. Styl: Tripel Barva: žlutá Pivo je zakalené Pěna vysoká hustá drží Vůně sladová smetana chleba ovoce(pomeranč banán ). Chuť slaná sladová ovocná(pomerančová kůra) kořenitá chlebová Po celou dobu krásně peprně hořká Skrytý alkohol! Obsah alk: 8,4%. Velice dobrý a skvěle vyvážený ,,Tripel,,!!! Zajímavosti je, že se prodává v Lidlu!!!

8
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Tradiční belgie, na ten alkohol i celkem svěží a pitelné. Píšou na láhvi, že konečná fermentace probíhá až v láhvi. Jen ta barva je taková nepřitažlivá.

6
Miroslav S.

okomentoval před pivo následovně:

Svěží, lehké a zároveň silné pivo. Pochoutka.

8
Molitan

okomentoval před pivo následovně:

5/10

5
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Barva piva zlatá s pěknou hustou méně stabilní pěnou. Sladké, se sladovou chutí s grepovou hořkostí, až svíravou i kořeněnou chutí způsobenou ovsem při výrobě piva.Svěží, lehké, ale zároveň velmi silné, což ve spojení se skvělou pitelností zajišťuje nebezpečnou povahu tohoto piva.

7
Sally

okomentoval před pivo následovně:

Skvělé pivko, a pokud narazíte někde i načepované tak bacha na půllitry - je to rychlý zabiják

9
Broňa

okomentoval před pivo následovně:

Velice dobré pivko! Svěží, v chuti vyrazné ovocné tóny (citrusy). Skvěle pitelné, což může být při síle tohoto piva (8,4%) nebezpečné...

8
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. Dříve: 7, 10, 7. Pivovar Bosteels, Buggenhout. 8,5%, světlý speciál. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Tripel Karmeliet

Jak se pije Tripel Karmeliet v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 6 84,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 7 49,00 Kč 2
Plzeňský kraj 2 60,00 Kč 1
Středočeský kraj 2 0,00 Kč 1