Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Matuška.
Vážené hodnocení
5.3
Průměrné hodnocení
5.0
Celkem vypitých piv 131
Točených piv 118
Lahvových piv 12
Plechových piv 1
Matuška

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Světlé pivo s lehkou citrusovou vůní. Chuť lehce osvěžující se středně hořkostí. Lehké osvěžující pivo. Recepturu sestavil Adam Matuška a jelikož hraje vrcholově basetball, tak použil basetbalový termín "fastball" (rychlý a rovný nadhoz na pálkaře). Fastball má výbornou pitelnost a příjemně voní. Uhasí žízeň, osvěží a zanechá vás v dobré kondici.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Plnější devítka (9,99°) s obsahem alkoholu 3,8 % objemu. Lepší průměr, ale na Matušku podprůměr.

6
Ťuťu Ňuňu

okomentoval před pivo následovně:

Ochutnáno omylem. Nebyla u názvu uvedena voltáž. Za tu cenu to rozhodně nestojí. Snaží se to sice svou vůní a chutí, ale jak to nemá grády, tak je to jen taková limča za hodně peněz. Už nikdy více.

4
Kamila H.

okomentovala před pivo následovně:

Průměrné. Ochutnáno na festivalu Slunce ve Skle 2016

5
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

6
Ožralý troll

okomentoval před pivo následovně:

Ačkoliv to není nejlepší počin od matušky, přece jen jsem za to, že je to solidní pivo. Barva světlé slámy. Vůně příjemně chmelová s tóny limetky a pryskyřice. V chuti je lehké s chmelovým koncem.

6
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Slyšel jsem na něj snad jen negativní recenze a postupem času mě musel taky potkat. Vůně má typický matuškovský říz, chuť připomíná poměrně kvalitně rozleželé ponožky. Nicméně vypít se to dá, dokonce bez větších problémů. Je celkově zvláštní - špatný a přitom zajímavý. Znovu si ho zcela určitě nedám, ale nebudu ho zavrhovat. Stoprocentně jde o nejhorší kus od Matušky.

4
Petr B.

okomentoval před pivo následovně:

Když uvážím, kolik to stálo, a že se mi z něj udělalo v průběhu pití natolik špatně, že jsem jej nedopil... snad nebylo něco v pořádku s tímto konkrétním sudem, snad jsou ostatní piva tohoto pivovaru lepší... ale zde jsou dvě hvězdičky nejvíc, kolik můžu dát.

2

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Matuška 9° Fast Ball

Jak se pije Matuška 9° Fast Ball v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 76 51,00 Kč 21
Jihomoravský kraj 26 45,00 Kč 8
Plzeňský kraj 5 37,00 Kč 1
Středočeský kraj 2 40,00 Kč 2
Zlínský kraj 3 20,00 Kč 2