Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Rudohor.
Vážené hodnocení
6.3
Průměrné hodnocení
6.4
Celkem vypitých piv 27
Točených piv 10
Lahvových piv 17
Plechových piv 0
Rudohor

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Oživlá Apokalypsa

okomentoval před pivo následovně:

Světlý ležák, který má díky bavorským a praženým sladům takovou "netradiční", plnější a jemně hořkou chuť a sytě zlartou barvu(chtělo by se říct, že je skoro "čtvrt-tmavý"). Pro experimentátory zajímavé pivko, konzervativcům v ležákovém oboru nemusí sednout.

7
ich

okomentoval před pivo následovně:

Slušný ležák ze západních Čech, ale znovu si říkám , že by se majitelé měli spíš zaměřit na specální piva než na ležáky neb tohle je slušný pivo ,ale že by nějak výrazně zaujalo to ne. Barva , pěna OK ostatní průměrné.

5
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Rudohorský Dukát se vyznačuje plným tělem, sytě zlatavou barvou, harmonickou chutí a příjemným sladovým aroma. Odrůda chmele Agnus předává tomuto pivu pozvolný nástup pocitu hořkosti s výrazným dozníváním. Světlý ležák s obsahem alkoholu 5,0 % objemu. Slušné pití,

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Rudohorský Dukát se vyznačuje plným tělem, sytě zlatavou barvou, harmonickou chutí a příjemným sladovým aroma. Odrůda chmele Agnus předává tomuto pivu pozvolný nástup pocitu hořkosti s výrazným dozníváním.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Rudohor 12° Dukát

Jak se pije Rudohor 12° Dukát v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 42,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 3 49,00 Kč 2
Karlovarský kraj 3 54,00 Kč 2
Zlínský kraj 1 108,00 Kč 1