Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zlatá barva a nižší bílá pěna, pivo čiré. Aroma zralých broskví, manga a papáji. Středně plné sladové tělo s výraznou kyselinkou a chutí peckovitého ovoce. Doznívání hořké s tóny grepové kůry. Šťavnaté a osvěžující. Double dry-hop chmely Sabro a Galaxy. Vyrobeno metodou kettle-souring.
Studený chmel dodal aroma zralých švestek, manga a papáji. Středně plné sladové tělo s výraznou kyselinkou a chutí po peckovinách. Hořká dochuť s tóny grapefruitové kůry. Šťavnaté a osvěžující.
Jedná se o pivní styl IPA, který byl metodou kettle souring okyselený.
Hodně příjemný kyseláč, kyselost po mangu, v chuti lze dále cítit broskev, tropické ovoce, lehce smetanové, kyselost střední, ale tak akorát, že pobízí k dalšími loku.
mipek okomentoval před pivo následovně:
Zlatá barva a nižší bílá pěna, pivo čiré. Aroma zralých broskví, manga a papáji. Středně plné sladové tělo s výraznou kyselinkou a chutí peckovitého ovoce. Doznívání hořké s tóny grepové kůry. Šťavnaté a osvěžující. Double dry-hop chmely Sabro a Galaxy. Vyrobeno metodou kettle-souring.
Vlastimil M. okomentoval před pivo následovně:
Kyseláč typu IPA s obsahem alkoholu 6,5 % objemu, hořkost 35 IBU barva 12 EBC.
Chmelníček okomentoval před pivo následovně:
Studený chmel dodal aroma zralých švestek, manga a papáji. Středně plné sladové tělo s výraznou kyselinkou a chutí po peckovinách. Hořká dochuť s tóny grapefruitové kůry. Šťavnaté a osvěžující.
DanMi okomentoval před pivo následovně:
Jedná se o pivní styl IPA, který byl metodou kettle souring okyselený. Hodně příjemný kyseláč, kyselost po mangu, v chuti lze dále cítit broskev, tropické ovoce, lehce smetanové, kyselost střední, ale tak akorát, že pobízí k dalšími loku.
Funferr okomentoval před pivo následovně:
Kyselé a dá se říci osvěžující speciál chutnající po broskvích. IBU 35.