Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.2
Celkem vypitých piv 9
Točených piv 2
Lahvových piv 7
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Browar Fortuna, Miłosław, Greater Poland, Poland, Alkohol 18,0 %, ekstr. 18°. silné pivo, ale pít se dalo.

7
Petr F.

okomentoval před pivo následovně:

[láhev] Tmavě zlatá barva, pěna rychle opadla, vůně nakvašených jablek až sladová, chuť plná, alkoholovo-sladová s mírnou kyselinkou, hořkost velmi jemná.

6
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Komes postrojny zloty, devatenactka s deviti procenty alkoholu. Susim si ji od leta, ponevadz dle infa na etikete ma dozravat v lahvi. Tato lahev dozrala do piva konzistence likeru, tahnouciho se jak lepidlo, slusne sladkeho. Kupodivu pres slusnou naloz alkoholu tento nevystupuje a chut nerusi.

6
Petr B.

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobre vysokostupnove pivo (19°), ktere se krasne pije. Horkost je potlacena velkou aromaticnosti. Je fajn, ze i nasi severni sousede umi varit pivko, ktere si nezada s vyrobky nasich remeslnych pivovaru.

8
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Narozdíl od někoho sem umístím smysluplný komentář, neb věřím, že moje IQ je vyšší než 40. Komes je velmi specifické pivo, které vlastnostmi připomíná spíše víno - jeho vlastnosti se mění s dobou archivace. Mám rád ovocnější piva a proto jsem ho vypil dříve - ovocná bomba jak u vína. Takových piv je asi málo, první takové, co jsem pil.

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Miłosław u Poznaně. KOMES POTRÓJNY to mocne piwo górnej fermentacji o złotej barwie. Ten tradycyjny styl rozwija się od początku XVI-go wieku, kiedy opracowano technologię otrzymywania jasnych słodów użytych do jego produkcji. Wtedy to narodziły się jasne piwa górnej fermentacji. KOMES POTRÓJNY to pełnosłodowe piwo, chmielone w otwartych kadziach fermentacyjnych odmianą "Styrian Golding". Cieszy podniebienie mocno słodowym, treściwym smakiem i wyrazistym chmielowym aromatem. Kluczowym elementem powolnego dojrzewania smaku Komesa Potrójnego jest zastosowanie tradycyjnej, pracochłonnej metody powtórnej fermentacji w butelce.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Fortuna Komes Potrójny Złoty

Jak se pije Fortuna Komes Potrójny Złoty v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 1 20,00 Kč 1