Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Mazák.
Vážené hodnocení
7.1
Průměrné hodnocení
7.5
Celkem vypitých piv 21
Točených piv 11
Lahvových piv 10
Plechových piv 0
Mazák

Recenze & komentáře

Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Příležitostně vařené pivko od Mazáka. Tmavě hnědá barva, lehká pěna. Ovocná, lehce karamelová chuť a vůně. Chmeleno odrůdami Columbus a Amarillo, slady plzeňský, mnichovský, karamelový a Carafa II special. Hořkost 40 IBU, alkohol 6,1% obj. Mazák tyhle speciály umí, lahůdka!

8
Mira

okomentoval před pivo následovně:

Cascade dark ale. Vynikající záležitost od pivovaru Mazák.

7
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Sklo 0,75l: Po Tuxedu jsem měl obavy, že budu opět zklamaný, ale vlci ve výčepu zabodovali. Vyvážená Black IPA s velmi dobrou pitelností.

8
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Vlci ve výčepu se pohybují na hranici mezi americkým Porterem a stylem nazývaným Cascadian Dark Ale. Má tmavě hnědou barvu, střední až nižší říz a střední plnost. Jde o tmavý Ale s výraznými tóny tmavých sladů.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo temně hnědé barvy, kombinující šťavnaté chmelení amerických odrůd chmele s oříškovými sladovými tóny v jeden nebezpečně pitelný celek. Obsah alkoholu 5,7 % objemu. Ječné slady (plzeňský, mnichovský, karamelový, Carafa II special), chmel (Columbus, Amarillo),

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Vynikající Cascadian Dark Ale. Pivo temně hnědé barvy, kombinující šťavnaté chmelení amerických odrůd chmele s oříškovými sladovými tóny v jeden nebezpečně pitelný celek. Výsledný vjem podtrhává neagresivní pražená linka.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Mazák 14° Wolves in the Taproom

Jak se pije Mazák 14° Wolves in the Taproom v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 10 59,00 Kč 6
Královéhradecký kraj 1 64,00 Kč 1
Středočeský kraj 2 48,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 15,00 Kč 1