Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Clock Řemeslný pivovar Potštejn.
Vážené hodnocení
7.1
Průměrné hodnocení
7.4
Celkem vypitých piv 26
Točených piv 18
Lahvových piv 7
Plechových piv 1
Clock Řemeslný pivovar Potštejn

Recenze & komentáře

Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Barva medově hnědá. Pěna rychle opadá. Vůně po skořici a grepu. Vyšší hořkost. Šťavnatá pochoutka. Vysoký obsah alkoholu byste nehádali (9,5%). 14EBC, 40 IBU. Chmely Amarillo a Ekuanot.

8
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Velmi hutné a silné pivečko, ten grep tam jde cítit velmi slabě, možná je to dobře, takže chuť příjemná, pitelnost velmi slušná....Ale stačilo mi jedno na fajront, brutálně rychle to leze do palice.

8
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Pivovar toto pivo prezentuje jako Gluten Reduced Grapefruit Brut IPA, což znamená následující: v základu jde o poměrně silný IPA, který je ale opravdu hodně prokvašený (Brut), infuzován grapefruitem a se sníženým obsahem lepku (laboratorně ověřen pod 5mg gliadinu na 0,5l piva). Při výrově byly použity dva americké aromatické chmely a to Amarillo a Ekuanot.

8
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Sklo 0,75l: Gluten reduced grapefruit brut IPA - pro redukci lepku je použit čirok, pivo je prokvašeno až na 9,5% alc., 40 IBU

8
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a (nikoli nezbytně, ale většinou) chmele pomocí pivovarských kvasinek (eventuálně divokých kvasinek), který se těší značné oblibě v Česku i v zahraničí. Na území Česka se jedná o nejkonzumovanější alkoholický nápoj (2019: 188,6 litrů na osobu, 1. místo na světě[1]).

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Gluten Reduced Grapefruit Brut IPA-- West-coast style IPA s typickou vyšší zlatou barvou, ale zároveň s vysokým prokvašením. Snížený obsah lepku, laboratorně ověřen pod 10mg gliadinu na 1l piva. Infuzováno grapefruitem. Chmely Amarillo a Ekuanot.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Brut IPA s obsahem alkoholu 9,5 % objemu. Grapefrid a málo známá obilnina čirok. Silné, ale přesto pitelné.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Clock 17° Antonio

Jak se pije Clock 17° Antonio v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Královéhradecký kraj 9 69,00 Kč 2
Pardubický kraj 1 84,00 Kč 1
Zlínský kraj 8 42,00 Kč 2