Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Sibeeria.
Vážené hodnocení
6.7
Průměrné hodnocení
7.0
Celkem vypitých piv 6
Točených piv 1
Lahvových piv 4
Plechových piv 1
Sibeeria

Recenze & komentáře

Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Barva velmi světlá. Lehce zakalená. Pěna pevná, vysoká, krémová. Hořkosladká chuť po grepu a meruňce. Osvěžující, ale těžké. 5,6% alc. (plechovka)

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Vždy si rádi vyzkoušíme nové chmelové odrůdy a pokud vznikly nedaleko od pivovaru, nedokážeme říct ne. Po loňské sklizni experimentálních chmelů NŠH jsme zkoušeli jednotlivé odrůdy. Tento rok jsme se rozhodli spojit celé hlávky chmele NŠH15 ve vířivé kádi se studeným chmelením chmelem NŠH90, a vytvořit tak ultimátní českou IPA. Jelikož pivo vaříme stovky kilometrů od nejbližšího pobřeží, umístili jsme ho stylově taky někam do vnitrozemí. Je tak hořké, zakalené a díky nové generaci českých chmelů oplývá intenzivním aroma meruněk, manga a vanilky.

6
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Sklo 0,75l: V pivu jsou celé hlávky chmele NŠH15 spojené ve vířivé kádi se studeným chmelením chmelem NŠH90. Je tak hořké, zakalené a díky nové generaci českých chmelů oplývá intenzivním aroma meruněk, manga a vanilky. 5,6% alc.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Sibeeria 14° No Coast, No Problem West Coast IPA

Jak se pije Sibeeria 14° No Coast, No Problem West Coast IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Zlínský kraj 2 29,00 Kč 1