Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
4.8
Průměrné hodnocení
4.4
Celkem vypitých piv 33
Točených piv 20
Lahvových piv 6
Plechových piv 7
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Pivovarna Zagorka (Heineken) (Stara Zagora, Bulharsko) Styl: Pale Lager - International / Premium Barva:zlatá. Pivo je čiré.Pěna hustá vysoká poté opadla. Vůně: nírně slana,sladová,kukuřičná,mírně ovoce. Chuť: mírně sladká hořká s průměrnou dobou trvání,sladová,trocha ovoce,(jablka,hrušky),kukuřice,kovová,lepenka. Obsah alk: 4,5%. Vždycky,když piju tyhle pivka z bývalých států ,,lido demo,, tak si říkám,jak asi ti pivka chutnala dřív.Než padli do spárů těch nadnárodních,,Hnojekenů,,a dalších! Europivko!

3
pastras

okomentoval před pivo následovně:

Děs, bez chuti a vůbec všeho.

2
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Ariana z plechu se nijak neliší od jiných podobných bulharských produktů. Nic moc.

4
Prichy

okomentoval před pivo následovně:

Nikdy jsem bulharské pivo nepil a toto mě celkem překvapilo. Slušná chuť, sice ne tak hořké, ale příjemný říz. Barva světlejší, pěna spíše řidší a nedrží, ale to dělá většina plechovek.

6
Matěj L.

okomentoval před pivo následovně:

rekl bych ze druhý nejlepší bulharsky pivo co sem pil bylo fakt lahodný a hořký mě nezklamalo rozhodně bych si ho ještě dal

8
František H.

okomentoval před pivo následovně:

Raději jsem přešel na Radler tohoto piva. Aspoň to přebilo tu pachuť.

3
Ches

okomentoval před pivo následovně:

Nic moc. Hrozně kyselé stejně jako Zagorka (myslím jiné bulharské pivo, ne tu zpěvačku...i když to sedí taky), ale pachuť nezůstává tak dlouho. Rozhodně ale nedoporučuji zkoušet.

3
CuRve

okomentoval před pivo následovně:

Na dovolené v Bulharsku jsme chodili na baru u pláže na toto točené pivko .. chuťově i vzhledově celkem ušlo, pěnu to sice pořádně nedrželo, barvu to mělo také světlější, ale řadil bych ho mezi zlatý sted .. určitě lepší než některé české patoky ..

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Ariana

Jak se pije Ariana v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Královéhradecký kraj 1 0,00 Kč 1