Název | U Lípy | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Adresa | Děčínská 575/13, Ústí nad Labem | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Web | http://www.hospudka-lipa.cz/ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Objeveno | Hospodu objevil 24. 08. 2011 pivní prospektor Tabasco. Od té doby zde bylo 35 pivníků. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kolik se toho vypilo | 193 piv | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyní je | Otevřeno | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Co se tu čepuje |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jak to tu chodí |
Upravit
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Otevírací hodiny |
Upravit
|
Název | Adresa | Město | Pivo | Vzdálenost |
---|---|---|---|---|
Fortuna Sportbar El Rancho | Děčínská 572/17 | Ústí nad Labem | Staropramen 11°, Staropramen 12° | 0,04 km |
Bar Escape | Národního odboje 628/11 | Ústí nad Labem | Březňák 10°, Zlatopramen 11° | 0,10 km |
Tichá domácnost | Raisova 612/24 | Březňák 11°, Březňák 12°, Ferdinand 11° | 0,12 km | |
Pizzeria Venezia | Raisova 24 | Ústí nad Labem | Bakalář 14° Medový speciál, Březňák 1... | 0,12 km |
Kašpar | Raisova 612/24 | Ústí nad Labem | Rychtář 12°, Klášter 11°, Černá Hora ... | 0,13 km |
Netobeer okomentoval před hospodu následovně:
Na tuhle vyhlášenou hospodu jsem se moc těšil a nebyl jsem zklamaný. Obsluha vám vyjde maximálně vztříc. Jídlo je moc dobré a porce velké. Hned bych se někde opodál ubytoval a chodil na jídlo. Březňák mě příjemně překvapil. Nemá to chybu.
majlo okomentoval před hospodu následovně:
Po dlouhé době jsem sem zavítal na dvě (opravdu na dvě) rychlé před zápasem. Krásné stylové prostředí co jsem si pamatoval z dřívějška zůstalo, libé vůně z kuchyně také. Přibil výborný tankový Březňák, kvůli kterému určitě zavítám znovu. Co mě zarazilo byla obsluha - 3 číšníci na 4 hosty, člověk by čekal že vše posviští, ale ne, obsluha se raději dívala na TV. Na druhý pivo jsem čekal dlouho jako by byl plnej lokál, to nemluvim o tom, že jsem prázdný půllitr na stole dával vyloženě na oči, odstrkával židli aby na něj bylo vidět a obsluze mohlo dojít, že bych třeba mohl chtít další. Netuším jak je to s těma čárkama navíc, ale jestli se to stalo, tak spíš nedopatřením - obsluze jsem cenu těch dvou piv musel říct sám, dát 2x23 jsou složitý počty a tak se asi při více pivech může spléct každý.
Pítrs okomentoval před hospodu následovně:
Cestou ze služební cesty jsem se stavil v této vyhlášené místní hospodě na oběd, bohužel jsem si jako řidič nemohl dát místní vychvalovaný Březňák, ale i nealko Zlatopramen se dal vypít ( když už muselo dojít na nealko...). Přesto, že hospoda byla v odpoledních hodinách už poloprázdná, trvalo vše obsluze poměrně dlouho a tak se celkový čas nakonec vyšplhal na hodinu. A to si myslím, že holandský řízek snad není tak moc složité jídlo... porce byla sice slušná, ale valita průměrná, takže nevím, asi ty časy, ve kterých si hospoda získlala své jméno, opravdu už odnáší čas.
Greiny okomentoval před hospodu následovně:
Tankový Březňák naprosto luxusní a hotovky vynikající. A myslím, že už i s tím šizením to nebude tak zlé. Rozhodně se tady ještě stavím!
Prase okomentoval před hospodu následovně:
Velice hezky zařízená restaurace a vítečný taknový Březňák. Problém nastal při hledání toalet. Když je člověk v patře, musí až do suterénu a pro někoho, kdo je zde poprvé, je absence alespoň nějaké šipky s popiskem celkem vážný nedostatek... Pak je každou chvíli slišet: "Šéfe prosimvás, kde sou tu hajzly?" Když už je řeč o obsluze, přišlo mi, že pana vrchního práce asi moc nebaví. Bohužel další, a v našich hospodách poměrně častý nešvar, jsou podmíry. Když se objedná půl litru piva a jeden a půl centimetru chybí, člověk si říká, že by to nejradší osobě číšné "vomlátil vo hlavu"...
Drabi okomentoval před hospodu následovně:
Selská restaurace s neblahou pověstí. Gramáž u jídla a reálný počet piv zřejmě nepatří k místním specialitám...
pan továrník Georg Schicht okomentoval před hospodu následovně:
Tanková Březňák 12 za 22kč, to je lákadlo a navíc opravdu stojí za to! Osobně si vždy vedu evidenci piv na tácek, takže okraden jsem nikdy nebyl :D Šokující je zde však jídelní lístek, po jehož přečtení se váš věk posune o několik let, tak je dlouhý! Vybrat si v této kuchařské bibli je pak úkol tak náročný, že si zde dáte raději tlačenku s chlebem. Vrchní občas vtipkují :D
Tabasco okomentoval před hospodu následovně:
Vynikající tankový Březňák, který zachraňuje pověst místních obsluhujícíh "lapků". Dřívě vyhlášená restaurace kam se chodilo za dobré vysvědčení. Dnes pozůstatek dob dávno minulých, ale to pivo za to prostě stojí...
Martin V. okomentoval před hospodu následovně:
Tato hospoda patřila v 90tých letech v Ústí k vyhlášeným, jídelní lístek tu vypadal jako Zlaté stránky a to se tehdy cenilo. :-) Jenže už tenkrát si člověk musel dát pozor při placení, proto jsem sem posléze odmítl chodit. Vrátil mne až výborný tankový Březňák 12°, bohužel neblahý zvyk přetrval (záleží nicméně na obsluze, někdo vám v nestřeženém okamžiku přidá čárky, jiný vás obslouží perfektně..)